İş Bankası İle Ev Satın Almak Çok Kolay

İş Bankası'nın size özel faizleri ve 120 aya varan vadelendirme seçenekleri ile hayallerinizdeki evi satın alabilirsiniz.

İş Bankası, ev satın almak isteyen herkese özel faiz oranları ve 120 aya varan taksit seçenekleri ile kredi kullandırıyor. Gayrimenkul alım sürecini kolaylaştıran ve hızlı kredi kanalları ile hayallerinizdeki evi almanızı sağlayan İş Bankası'ndan bütçenize uygun kredi türüne müşteri temsilcisi yardımıyla karar verebilisiniz. Ayrıca satın alacağınız gayrimenkulün değerini İş Bankası'nın anlaşmalı olduğu Gayrimenkul Değerleme Uzmanları aracılığıyla öğrenebilirsiniz. Türkiye'nin ev kredisi kullandırımında, gerek teminat altına alınan konutu gerekse kredi borçlusunu güvence altına almak amacıyla Hayat sigortası, Konut sigortası ve Zorunlu Deprem sigortası (DASK), Türkiye İş Bankası Şubeleri tarafından yapılmaktadır.

Kredi başvurusu için istenilen belgeler

Konut kredisi için hazırlanmış olan başvuru formunun doldurulması, Nüfus cüzdanı aslı üzerinden fotokopisi, Çalışılan iş yerini belgeleyen bir yazı ya da serbest meslek sahibi ise meslek kuruluşu kayıt belgesi fotokopisi, Son aya ait maaş bordrosu, varsa diğer gelir belgeleri, serbest çalışanlar için vergi levhası fotokopisi, tacirlerden hesap vaziyeti ve vergi dairesine verdikleri bilanço veya işletme hesap özetinin fotokopileri, Eş veya diğer aile bireylerine ait gelir belgeleri fotokopileri, Kendisine, eş veya diğer aile bireylerine ait menkul (Örnek: Oto ruhsatı, hesap cüzdanı gibi) ve gayrimenkullerle ilgili (Örnek: tapu gibi) belgelerin asılları üzerinden fotokopisi, Satışı yapan kişiye ait son tapu belgesinin fotokopisi, Şubece gerekli görülmesi halinde satın alınacak taşınmaz üzerinde ipotek, intifa hakkı, izale-i şüyu bulunmadığını veya başka bir şekilde ayni hakla kısıtlı olmadığını belirtir Tapu Dairesi yazısı.

EmlakJet Haber

İş Bankası İletişim

444 24 68