Blog

1062 içerik bulundu.
Blog

Sonuçlar

Taşınmadan Önce Keşke Bilseydim Diyeceğiniz 5 Önemli Adım

Yeni bir eve taşınmadan önce yapılması gerekenleri biliyor musunuz? İşte yapmanız gereken 5 önemli adım..

Ev Tadilatında 2024 Renk ve Desen Trendleri

Ev tadilatında renk ve desen trendleri nedir? Ortalama boya badana hizmetleri için tıklayınız.

DAMAC, Dubai'nin Kalbinde CASA Tower Holiday Living'i Tanıtıyor

Lüks gayrimenkul geliştirme alanında çığır açan DAMAC Properties, en son mimari şaheseri CASA Tower'ı tanıtıyor. Dubai'nin kalbinde yer alan bu dikkat çekici kule, dikey ada yaşamı konseptini yeniden tasarlıyor ve sakinlerine suyun, huzurun ve zenginliğin olağanüstü bir birleşimini sunuyor.

Birleşik Arap Emirlikleri Aile Vizesi için Rehberiniz

BAE'deki gurbetçi işgücünün bir parçasıysanız, vize düzenlemelerindeki son güncellemeler sayesinde aile sponsorluğu vizesi süreci biraz daha kolaylaştı. BAE'de ailenizin de sizinle birlikte kalmasını sağlamak istiyorsanız, bu kılavuz ikamet izni almanın temel unsurları konusunda size yol göstermek üzere tasarlanmıştır. Hadi içeriğine bakalım ve bilmeniz gerekenleri açıklayalım.

Kira Gelir Vergisi Nasıl Hesaplanır? Nasıl Ödenir?

Emlakjet olarak kira gelir vergisi ve kira hakkındaki tüm detayları sizin için detaylarıyla açıkladık. Kira beyannamesi, kira gelir beyan gibi tüm detaylar Emlakjet'te

DAMAC ile Dubai'de lüks bir yaşamın kapılarını aralayın ve Altın Vize avantajlarıyla tanışın!

Altın Vize programları, belirli koşullara göre yabancıların ülkede 10 veya 5 yıl boyunca ikamet etmelerine olanak tanıyan programlardır.

Ev Sahibi Tadilat Sebebi ile Kiracıyı Evden Çıkarılabilir mi?

Bir evin sahibi olmak, birçok sorumluluk ve mülkiyetle ilgili ayrıntıları da beraberinde getirmektedir. Ancak, ev sahipleri bazen mülklerinde gerçekleştirecekleri tadilatlar için bazı koşullara ihtiyaç duyabilmektedir. "Ev Sahibi Tadilat Sebebi ile Kiracıyı Evden Çıkarılabilir mi?", hem ev sahiplerini hem de kiracıyı ilgilendiren önemli bir alanıdır. Bu yazıda, ev sahibinin tadilat nedeniyle evde bulunan kiracıyı evden çıkarabilme yetkisi ve bu süreçte yapılması gerekenleri derledik.

Tavan Akması Sonucu Tadilat Ücretini Kim Karşılar?

Ev sahipleri ve kiracılar için düzenli olarak araştırılan sorunlardan biri, tavan akması gibi su hasarlarıdır. Bu tür durumlarda hem evin fiziksel kapasitesi hem de yaşam konforu olumsuz etkilenebilmektedir. Peki, tavan akması durumunda ortaya çıkan tadilat ücretlerini kim karşılar? Emlakjet.com ailesi olarak bu yazıda, tavan akması sonucunda ortaya çıkan su hasarının sorumluluklarına ilişkin önemli bilgileri derledik.

TOKİ'den Arsa Alma İşlemi Nasıl Yapılır?

Türkiye'de Konut İmar ve İnşaat Projeleri ile görevlendirilen Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, kısaca TOKİ, uygun fiyatlı konut ve arsa sağlayan, halkın konut sahibi olmalarını destekleyen önemli bir kamu kurumudur. Emlakjet.com ailesi olarak bu yazıda, TOKİ'den arsa alma işlemi için saklanması gereken adımları derledik.

Arsa İçin Kredi Çekilir Mi?

Bugün, arsa sahibi olmak, birçok kişinin hayalini süsleyen bir durumdur. Ancak, bir arsa satın almak genellikle büyük bir mali yük getirir ve birçoğumuz bu maliyeti karşılamak için kredi çekmek değerlendirilebilir. Emlakjet.com ailesi olarak bu yazıda, arsa için kredi çekmenin mümkün olup olmadığı ve nelere dikkat edilmesi talimatı incelenerek oynanır.

0 Takipçi