Emlakjet, Kocaeli Emlakçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Yeni Bir İşbirliğine İmza Attı

Yeni nesil emlak bulma sitesi Emlakjet, sektörü yeniliklerle geliştirmeye ve müşterilerine yeni referanslar sunmaya devam ediyor. Yenilikçi dünyasına katılan iş ortaklarına fayda sağlayacak yeni bir işbirliğine imza atan Emlakjet, Kocaeli Emlakçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile güçlerini birleştirdi.

Kullanıcılarına modern arama motorlarına benzer bir emlak arama avantajı sunan Emlakjet, sektörü yenilikler ile geliştirmeye devam ediyor. Kurulduğu günden bugüne emlak seri ilan sektöründe lider olma vizyonuyla hareket eden Emlakjet, Kocaeli Emlakçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile yaptığı işbirliğiyle yerel tecrübe ile global iş ortaklarını bir araya getirmeyi hedefliyor. Emlakjet Kocaeli’nde yer alan gayrimenkul danışmanlarına yönelik Emlakjet’e özel Jethat ile gerçek faydayı da yakından takip edebileceği üyeliklerden indirimli olarak faydalanabilme şansı veriyor. Yapılan anlaşma kapsamında Kocaeli sınırları içerisinde yer alan gayrimenkul danışmanlarının Kocaeli Emlakçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası aidatları Emlakjet tarafından ödenecek. Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu işbirliğiyle 20 Eylül tarihinde Kocaeli Antik Kapı da yapılacak olan 350 kişilik kahvaltı organizasyonu ile Emlakjet Kocaeli ilindeki gayrimenkul danışmanları ile bir araya gelecek.

‘’Kocaeli Emlakçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası işbirliği ile Kocaeli’ndeki gayrimenkul danışmanlarına destek olacağız’’

Emlakjet CEO’su Tolga İdikat , Kocaeli Emlakçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile yaptığı işbirliği ile ilgili olarak, ‘’Emlakjet olarak öncelikli hedefimiz kendimize yenilikler katarak sektörün geliştirmek, yapmış olduğumuz işbirliği ile emlak ofislerinin lokal tecrübe ve sermayesini global iş ortakları ile bir araya getirerek en hızlı şekilde çözüme kavuşmak istiyoruz. Emlakjet, Kocaeli Emlakçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyelerini sektördeki teknolojik yenilikleri ile tanıştırıp başarı odaklı, kaliteli ve güven üzerine kurulu bir zincirin halkası olma fırsatı sunuyoruz’’ şeklinde konuştu.

‘’Bu işbirliği ile birlikte üyelerimiz Emlakjet kampanyalarından faydalanabilecek’’

Kocaeli Emlakçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu, Emlakjet ile yaptığı işbirliği ile ilgili olarak, ‘’ Kocaeli Emlakçılar Esnaf ve sanatkarlar Odası olarak Emlakjet ile birlikte Kocaeli Emlakçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası’na üye olan meslektaşlarımıza portföylerini ve firmalarını tanıtabilecekleri bir imkan sunuyoruz. Emlakjet ile yapmış olduğumuz bu işbirliği ile birlikte üyelerimiz indirimli kampanyalardan faydalanabilecekler. Bu işbirliğinin her iki taraf için de hayırlı olmasını dileriz’’ açıklamasında bulundu.

0 Takipçi