Emlakjet, gayrimenkul alıcı ve satıcılarının yaşadığı sorunlara “Çözüm Net Emlakjet” diyor

Çevrimiçi gayrimenkul platformu Emlakjet, gayrimenkul sektöründeki klişeleri tiye aldığı yeni reklam kampanyasıyla ev almak isteyenlerin yaşadıkları sorunlara odaklanıyor. Emlakjet, gayrimenkul sektöründe kullanıcıların yaşadığı güncel sorunlara çözüm sunan hizmetleriyle ‘Çözüm Net Emlakjet’ diyor.

Ayda 80 milyon sayfa görüntülenme sayısı ve 20 milyon ziyaretçisiyle emlak seri ilan sektörünün öncü platformu Emlakjet, yeni reklam kampanyasında, tüketicinin ev ararken ve ev satarken yaşadığı zorlu anları mizahi bir dille anlatıyor.

Çevrimiçi ve çevrimdışı platformlarda yayınlanan yeni reklam filmi serisinde, bölgesine ve gayrimenkul özelliklerine göre rayicinden en az yüzde 30 daha avantajlı ilanların listelendiği ‘Jet Fırsatlar’ özelliği tanıtılıyor.

Tribal Worldwide İstanbul tarafından hazırlanan yeni reklam kampanyasının paylaşıldığı basın toplantısında konuşan Emlakjet CEO’su Tolga İdikat , “İster satılık ister kiralık isterse yatırımlık olsun; konut arayanların en yakın yol arkadaşıyız. Aradıkları evi en hızlı, en kolay ve en keyifli şekilde bulmalarına yardımcı oluyoruz. Temel amacımız, sektöre yenilikler getirerek hem kullanıcılarımızın yaşadığı deneyimi iyileştirmek hem de sektörümüzü geliştirmek…” dedi.

Emlakjet CMO’su Simgül Madanoğlu da “Türkiye gayrimenkul sektöründe ilk akla gelen teknolojik platform olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Uçtan uca sunduğumuz yenilikçi çözümler kadar, dikkat çeken pazarlama çalışmalarıyla da bu hedefe ulaşmayı amaçlıyoruz. 2022 yılında yaptığımız tüm pazarlama çalışmalarıyla Emlakjet olarak marka aramalarında yüzde 40 artış yakaladık” diye konuştu.

Ev fiyatları çarpmasın!

Emlakjet yeni reklam kampanyasında, 2022 yılının başından beri kullandığı ‘Cevap Net Emlakjet’ sloganını, gayrimenkul sektöründe kullanıcıların yaşadığı güncel sorunlara çözüm sunan hizmetlerini öne çıkarmak amacıyla ‘Çözüm Net Emlakjet’ olarak değiştirdi.

Gayrimenkul piyasasında ev almak isteyenlerin yaşadıkları sorunlara odaklanan reklam kampanyasının ilk üç filminde, ev sahibi olmanın zorluğu anlatılıyor.

İlk filmde günümüzde yükselen ev fiyatlarına gönderme var. Senaryoda alıcılar, ev fiyatını görünce ambulansla hastaneye kaldırılıyor. Emlakjet, “Ev fiyatları çarpmasın, en az yüzde 30 avantajla ev sahibi olun!” diyor.

Serinin ikinci filminde alıcılar beğendikleri evin gitgide onlardan uzaklaştığını görüyor.

Serinin son filmde ise alıcı Keşke zamanında alsaydık !” diye iç geçiriyor. Emlakjet ise “Fırsatları kaçırmayın, en az yüzde 30 avantajla ev sahibi olun” mesajı veriyor.

Renkli senaryolara sahip olan reklam filmlerindeki karaktere, oyuncu Ali Rıza Tanyeli hayat verdi.

Reklam Filmi Künyesi:

Reklamveren: Emlakjet

Reklamveren Yetkilisi: Tolga İdikat, Simgül Madanoğlu, Merve Baysal, Başak Tan

Reklam Ajansı: Tribal Worldwide İstanbul

Yaratıcı Başkan: Arda Erdik

Ajans Başkan Yardımcısı: Başar Bellisan

Yaratıcı Grup Başkanı: Fatih Düzyol, Deniz Şencan

Yaratıcı Ekip: Hakan Yılmaz, Ege Yetkin, Köksal Çalık, Derya Bolluk

Ajans Başkan Yardımcısı: Alp Gürsoy

Müşteri İlişkileri Direktörü: Pelin Önal

Müşteri İlişkileri: Seçil Kök, Nazlı Polat, İrem Naz Örener

Stratejik Planlama Direktörü: Ceren Şehitoğlu

Stratejik Planlama: Seren Pala, Furkan Özgür

Ajans Yönetici Prodüktörü: Gülengül Soytürk

Ajans Yönetici Yapımcı Yardımcısı: Ümit Bak

Ajans Prodüktörü: Baran Saraç

Prodüksiyon Şirketi: Yapar İstanbul

Yönetmen: Sedat&Umut

Yapımcı: Neslihan Altıntaş

Müzik: Persenk Müzik

Fotoğraf: Boom Production

0 Takipçi