- 270 m²
- Düz Giriş (Zemin)
- 2 Oda
- Anasayfa>
- Satılık Dükkan & Mağaza>
- Konya Satılık Dükkan & Mağaza>
- Selçuklu Satılık Dükkan & Mağaza>
- Şeker Mahallesi Satılık Dükkan & Mağaza
Talha Tozduman'dan Şefikcan'da Cd.üzeri/köşe/çift Cephe 270m2

- 27 Fotoğraf


- 270 m²
- Düz Giriş (Zemin)
- 2 Oda
İlan Bilgileri
- İlan Numarası16329760
- İlan Oluşturma Tarihi21 Kasım 2024
- İlan Güncelleme Tarihi04 Mart 2025
- Türüİşyeri
- KategorisiSatılık
- TipiDükkan & Mağaza
- Net Metrekare269 m²
- Brüt Metrekare270 m²
- Oda Sayısı2 Oda
- Binanın Yaşı5-10
- Bulunduğu KatDüz Giriş (Zemin)
- Binanın Kat Sayısı2
- Isıtma TipiKombi Doğalgaz
- Kullanım DurumuBoş
- Krediye UygunlukKrediye Uygun
- Yatırıma UygunlukBilinmiyor
- TakasVar
- Site İçerisindeHayır
- Tapu DurumuBilinmiyor
- Kira Para TürTRY
- Fiyat DurumuGenel Fiyat
İlan Açıklaması
TALHA TOZDUMAN GAYRİMENKUL'DEN
ŞEHRİN MERKEZİNDE ŞEKER MAHALLESİNDE ARAÇ VE YAYA TRAFİĞİNİN YOĞUN OLDUĞU VİTRİN DEĞERİ OLAN BRÜT 270m2 SATILIK DÜKKAN
GAYRİMENKULÜMÜZ 150M2+120M2 TOPLAMDA 270M2 OLACAK ŞEKİLDE 2 DÜKKANDAN OLUŞMAKTADIR. AYRICA DÜKKANA AİT MUTFAK, LAVABO&WC BULUNMAKTADIR. ZEMİNLERDE FAYANS TAVANLARDA DEKORATİF AYDINLATMALAR, DUVARLARDA İSE SATEN ALÇI VE SATEN BOYA KULLANILMIŞTIR.
MÜLKÜMÜZ OCAK AYI İTİBARİYLE TEMİZ VE EKSİKSİZ HALDE TESLİM EDİLECEKTİR. YATIRIM İÇİN ALMAK İSTEYENLERE BÖLGEDE EMSAL METREKAREDEKİ DÜKKAN KİRALARI M2/100-130 TL ARASINDADIR.
NORMALİNDE DÜKKANIMIZ 2 BÖLÜMDEN OLUŞMAKTA VE 2 ADET TAPUSU BULUNMAKTADIR. İSTENİRSE 2'Sİ BİRDEN TEK DÜKKAN OLARAK YA DA AYRI AYRI DA ALINABİLİR DURUMDADIR.
ŞU ANDA FOTOĞRAFLARDA DA GÖRÜLDÜĞÜ ÜZERE İÇERİSİNDE ZÜCCAYECİ OTURMAKTADIR. AYRICA MARKET, KASAP, KAFE, ATÖLYE, PASTANE, SU BAYİSİ, OYUN CAFE, EMLAK, AVUKATLIK, İNŞAAT VE MUHASEBE OFİSİ, GÜZELLİK MERKEZİ, GİBİ BİR ÇOK İŞ ALANINDA KULLANILABİLİR NİTELİKTEDİR.
MERKEZİ KONUMUNUN YANI SIRA CİVARINDA TAKSİ DURAĞI, BANKALAR, CAFE, RESTORAN, KASAP, TERZİ, BAY&BAYAN GİYİM GİBİ PEK ÇOK SOSYAL İMKAN BULUNMAKTADIR.
DETAYLI BİLGİ VE YER GÖSTERİMİ İÇİN OFİSİMİZLE İRTİBATA GEÇEBİLİRSİNİZ.
İlan Özellikleri
- ADSL
- Telefon Hattı
Bölge Raporu
Şeker Mahallesi
| 270 m² İşyeri için69.390 TL
11.028.690 TL
13 Yıl
%17
Firma Künyesi
- Taşınmaz Ticari Yetki Belgesi 4200645
- Mesleki Yeterlilik Belgesi YB0088/17uy0333-5/00/252
Firmanın Diğer İlanları
Diğer İlanlarını GörŞeker Mahallesi Mh. Yakın Diğer Mahalleler
Daire
İşyeri
Arsa
Daire
İşyeri
Arsa
Genel
Daire
İşyeri
Arsa
Diğer
Emlakjet.com © 2006-2022 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.