Biga Merkezde Bütçe Dostu 2+1 Satılık Daire

- 8 Fotoğraf


- 2+1
- 1. Kat
- 100 m²
İlan Bilgileri
- İlan Numarası16603737
- İlan Oluşturma Tarihi04 Ocak 2025
- İlan Güncelleme Tarihi21 Mart 2025
- TürüKonut
- KategorisiSatılık
- TipiDaire
- Net Metrekare90 m²
- Brüt Metrekare100 m²
- Oda Sayısı2+1
- Binanın Yaşı21 Ve Üzeri
- Bulunduğu Kat1.Kat
- Binanın Kat Sayısı4
- Isıtma TipiSobalı
- Kullanım DurumuKiracı Oturuyor
- Krediye UygunlukKrediye Uygun
- Yatırıma UygunlukBilinmiyor
- Tapu DurumuKat İrtifakı
- Site İçerisindeHayır
- Eşya DurumuBoş
- TakasYok
- Banyo Sayısı2
- Fiyat DurumuGenel Fiyat
İlan Açıklaması
Dairemiz Gazikemal Mahallesi Sezai Suda Caddesinde olup, 4 katlı binanın 1. Katında yer alan 90 m2 kullanım alanına sahip ayrı mutfaklı her iki tarafa da cephesi olan 2+1 dairedir. Dairemizde banyo harici kullanılmayan eski bir WC bulunmakta fakat burası ardiye olarak kullanılmaktadır. Bunun yanında daire girişinde daireye ait ayrı bir alan da bulunmaktadır.
-Dairemiz, Hacı Veli Camisine kapı komşusudur.
-Biga’nın merkezinde yer alan Eski Balık Pazarı ve Bayramyeri mevkilerine yürüyüş mesafesindedir.Bayramyerinde(bayram sokak) Postane bulunmaktadır.
-Tekel meydanına (Aynı zamanda Tekel Taksi Durağına) 3 dakika uzaklıktadır.
-Dairemizden yukarı doğru 5 dakika yürüdüğünüzde hükümet meydanına ve Çarşı Camisine ulaşırsınız.Buranın çok yakınında da 1. Noter bulunmaktadır.
-Bütün zincir marketlere (ŞOK,A 101,BİM,TARIM KREDİ MARKET,HAPPY CENTERE ) ve mahalle bakkalarına oldukça yakındır.Hatta birkaç adım yakınlıkta 24 saat açık market de bulunmaktadır.Buradan da anlaşılacağı üzere evin bulunduğu bölge güvenli bir bölgedir.Ailenizle birlikte güven ve huzur içinde yaşayabilir, yatırımlık için düşünürseniz de rahatlıkla kiracı bulabilirsiniz.
-Bu bölgede ikamet edenler 1 Nolu sağlık ocağına kayıtlı olurlar ve buraya da dakikalar içinde ulaşabilirsiniz.1 Nolu sağlık ocağı büyük köprünün yolu üzerindedir ve buradan minibüslerle istediğiniz noktaya(Hastane, okullar, kafeler,avm,pazaryeri vb.) gidebilirsiniz.
-Dairemizin konum avantajlarından biri de DUMLUPINAR OKULU’na 3 dk’lık yakınlıkta olmasıdır.
-Dairemiz ofis ve işyeri için elverişlidir.
-Dairemizde şu an kiracı bulunmaktadır , yakın zamanda çıkacaktır ve hatta çıkış tarihi bellidir.
-Dairemizde Doğalgaz kapıda olup tesisat döşeli değildir, fiyatı bu yüzden uygun tutulmuştur.
DAİRENİN SATIŞINDA TEK YETKİLİ REMAX PRESTİGE OFİSİDİR.
RANDEVU İÇİN
SERDAR YAVAŞ- GAYRİMENKUL YATIRIM DANIŞMANI
Fiyat Bilgisi
Bölge Raporu
Gazikemal Mahallesi
| 100 m² Konut için17.900 TL
1.799.500 TL
-
%9
Firma Künyesi
- Taşınmaz Ticari Yetki Belgesi 1700605
Firmanın Diğer İlanları
Diğer İlanlarını GörGazikemal Mahallesi Mh. Yakın Diğer Mahalleler
Daire
İşyeri
Arsa
Daire
İşyeri
Arsa
Genel
Daire
İşyeri
Arsa
Diğer
Emlakjet.com © 2006-2022 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.