Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Kiralık Daire

araması için 30,504 ilan bulundu
search
1 - 30 arasındaki ilanlar listeleniyor.

Kiralık Daire Tüm Şehirler 

Kiralık daire ilanlarında aradığınız evi bulmak için detaylı araştırma yapmanız büyük önem taşır. Özellikle ikamet edeceğiniz şehrin koşullarını bilmek, siz ve aileniz için uygun daireyi bulmanız konusunda katkı sağlayacaktır. İstanbul emlak piyasası ve diğer şehirlerin daire fiyatlarını bilmeniz de bu konuda size yardımcı olacaktır.  

Sahibinden kiralık daireler sayesinde dairelerin metrekare ve oda sayısı gibi özellikleri ile birlikte sağlık kuruluşlarına ve önemli merkezlere olan yakınlıkları hakkında bilgiler alabilirsiniz. Ayrıca ulaşım seçeneklerini bilmeniz de istediğiniz her yere rahatlıkla gidebileceğiniz konumlardan eşyasız veya 1+1, 2+1, 3+1 eşyalı kiralık daire kiralamanıza olanak sunacaktır.  

Tüm Şehirler İçin Kiralık Daire Seçenekleri

Ev arayışınızda 1+1, 2+1, 3+1 kiralık daire seçenekleri, bulunduğunuz şehrin merkezi konumuna göre farklılık gösterir. Alışveriş merkezleri, eğitim kurumları, sağlık kuruluşları ve iş imkânlarına olan uzaklık sebebiyle talepler değişir. Bu nedenle konut ihtiyacının karşılanması adına oda sayılarının daha az olduğu eşyalı sahibinden kiralık daire ve diğer evlerle karşılaşmak mümkündür.  

Ankara kiralık daire ilanlarında site içinde ve 2+1 veya 3+1 ev sayısının fazla olduğunu görebilirsiniz. Şehrin genelinde merkez noktalara yakın ve isteklerinize uygun daireler ilgi görmektedir. Ankara ilanlarını Antalya kiralık daire seçenekleri ile karşılaştırdığınızda ise turizm odaklı bir şehir olması sebebiyle denize ve tatil alanlarına yakınlığın önemli olduğunu görebilirsiniz. 

Gaziantep kiralık daire ilanları arasında müstakil ve bahçeli evler bulabilirsiniz. Doğanın güzelliğini hissederken aynı zamanda merkezi noktalara bir ulaşım aracı ile kolaylıkla seyahat edebilirsiniz.  

Kiralık daire seçenekleri için farklı bir şehri değerlendirmek istiyorsanız, İzmir’i listenize ekleyebilirsiniz. İzmir kiralık daire ilanlarında isterseniz denize yakın ilçelerde ve doğa içinde evler bulabilirsiniz. Aynı zamanda Karşıyaka ve Bornova gibi şehrin merkez noktalarından kiralık daire bakabilirsiniz. 

Nevşehir kiralık daire alternatiflerinizi belirlerken Peri Bacaları gibi dünyaca ünlü turizm noktalarına yakın evlere göz atabilir veya şehrin merkezinde yer alan site içi evleri de inceleyebilirsiniz.  

Kiralık Daire Fiyatları 

Kiralık daire fiyatları genel olarak belirli faktörler doğrultusunda değişiklik gösterir. Yaşamak istediğiniz şehir ve bütçeniz doğrultusunda internet üzerinden kolaylıkla filtreleme yapma fırsatınızın bulunması ise karar alma sürecinizi direkt olarak hızlandırır. Bunun yanı sıra arama yapmadan önce karar vermeniz gereken en önemli detaylardan birisi de uygun fiyatlı kiralık daireler mi yoksa ortalamanın üstünde seçenekleri mi değerlendirmek istediğinizdir. 

Tıpkı Çanakkale kiralık daire alternatiflerinde olduğu gibi ülke genelinde şehir merkezi ve ilçeler arasında ücret farkları bulunur. Bu durumun ana etkenleri ise ulaşım fırsatları ve iş imkânları gibi konulardır. Aynı zamanda Samsun kiralık daire ve diğer illerdeki ilanlar arasında dairenin oda sayısı da doğrudan fiyatları etkiler niteliktedir. Oda sayısı aynı olsa bile dairenin metrekare olarak genişliği de ödenecek kira bedelini değiştirebilir. 

Tatil beldelerinde bulunan veya yakın olan Muğla kiralık daire seçenekleri, dönemsel kiralama gibi faktörlere göre ücretlerin değişmesine yol açar. Kocaeli kiralık daire benzeri evlerin fiyatları ise iş imkânlarının genişliği gibi durumlardan etkilenebilir. Bununla birlikte kiralık daire 2+1 sahibinden ilanları ek masraflardan kurtulmanıza destek verir. Böylelikle doğrudan ev sahibiyle görüşerek merak ettiklerinizi de daha kolay öğrenebilirsiniz. Diyarbakır kiralık daire benzeri büyükşehirlerde bulunan alternatifler ise diğer şehirlere oranla geniş olanaklara sahip olduğundan kira bedelleri daha yüksek olabilir. 

Kiralık Daire Bakanlara Ulaşım Rehberi 

Eşyasız veya eşyalı kiralık daire bakıyor olmanız fark etmeksizin ulaşım detaylarına gereken önemi vermelisiniz. Tutacağınız dairenin çeşitli ulaşım imkânlarına yakın mesafede olması da önemlidir. Kiralık daire ilanları arasından tercihinizi yaparken detayları yakından incelerseniz, doğal olarak işinize, okulunuza veya diğer aktivitelerinize rahatlıkla ulaşım olanağı sunan daireyi hızlıca bulabilirsiniz. 

Günümüzde pek çok farklı ulaşım alternatifi bulunmaktadır. Minibüs, otobüs, tramvay, metro ve taksi gibi olanaklar, gün içinde yollarda harcayacağınız zaman konusunda doğrudan belirleyicidir. İstanbul kiralık daire seçeneklerini değerlendirirseniz, ilçe ve semtlerin genelinde yoğun bir ulaşım fırsatı olduğunu yakından görebilirsiniz. Aynı zamanda Manisa kiralık daire ve diğer iller için tercih kullanacaksanız, ekstra titiz bir inceleme yapmanız gerekebilir. 

Genel olarak otobüs ve minibüs gibi hatların güzergâhları belirli lokasyonlar üzerinde devam eder. Tutmak istediğiniz dairenin bu lokasyonlara olan yakınlığı, şehir geneline kolay erişim imkânı sunar. Bunun yanı sıra Bursa kiralık daire gibi seçenekler için metro ve tramvay hatlarına aktarma yapılmasını kolaylaştıracak diğer ulaşım türleri, daha rahat daire seçmenize yardımcı olur. Türkiye genelinde hemen her noktada verilen toplu taşıma hizmetleri sayesinde ekstra avantajlı hareket etmeniz de mümkündür. 

Daire Kiralarken Dikkat Edilmesi Gerekenler 

Sahibinden kiralık daire ilanları aracılığıyla Türkiye’nin tüm şehirlerindeki seçenekleri detaylı bir şekilde incelemeyabilirsiniz. Farklı açılardan çekilen fotoğraflar, ulaşım imkânları ve kiralık dairelerin özellikleri ile ilgili tüm detaylar, aradığınızı bulmanızı fazlasıyla kolay bir hale getirir. Bu aşamada sunulan olanaklarla beraber daire kiralarken bazı konulara ise ekstra hassasiyet göstermeniz gerekir. Çoğunlukla Eskişehir kiralık daire ve diğer şehirlerde işlem yaparken dikkat etmeniz gereken hususlar şu şekilde sıralanır: 

  • Tutacağınız daire hakkında bina özelliklerini en baştan öğrenmelisiniz. Özellikle depreme dayanıklılık ve bina yaşı gibi metrikleri yakından incelemelisiniz. 

  • Dairenin oda sayısı ve metrekaresinin ihtiyaçlarınıza hitap etmesi çok önemlidir. Hem aileniz için konforlu bir alan hem de eşyalarınız için yeterlilik son derece kıymetlidir. 

  • Kiralayacağınız dairenin ulaşım açısından herhangi bir sorununun bulunmaması, günlük yaşantınızı doğrudan etkiler.  

  • Site içinde kiralık daire alternatifleri ve diğer türler için aidat detaylarına hâkim olmalısınız. 

  • Ortak giderlere dair ödenmesi gereken ek giderleri ev sahibine mutlaka sormalısınız. 

  • 1+1 eşyalı kiralık daire sahibinden ve daha çok odalı seçenekler için yapacağınız sözleşmeyi detaylıca incelemelisiniz. Evde bulunan eşyaların doğru bir şekilde kira sözleşmesine kaydedilip edilmediğinden emin olmalısınız. 

  • Dairenin tesisat durumlarını kontrol etmeli ve küf veya rutubet gibi sorunlarının olup olmadığını sorgulamalısınız. 

  • Evcil hayvanınız varsa ilerleyen dönemlerde problem yaşamamak adına ev sahibinize kesinlikle bu konudan bahsetmelisiniz. 

Siz de Sakarya kiralık daire ve diğer illerin tamamında bulunan tüm ilanları bu şekilde değerlendirerek hayalinizdeki eve kavuşabilirsiniz. Aradığınız özelliklere sahip seçenekleri Emlakjet’te bulabilirsiniz.

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
TIR GİRİŞLİ İŞ YERİ AYRICALIĞI TİCARE...

TIR GİRİŞLİ İŞ YERİ AYRICALIĞI TİCARE...

24 Mayıs 2024

2024 Nisan Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Nisan Ayı Gayrimenkul Raporu

17 Mayıs 2024

2024 Mart Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Mart Ayı Gayrimenkul Raporu

18 Nisan 2024

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

kariyer.comsigortam.comarabam.comhangikredi.comcimri.comneredekal.comsteelorbis.comchemorbis.comendeksa.com
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.